Странная ты

 - Й НАЩО БУЛО Й ДРУГЫМ ЩОСЬ ОБЕЩЯТЫ?
 
 - ЩОБЫ ТЕБЕ ДОБРЕ ЗАТУРКАТЫ.
 
 - И ЩО? - ВЫ ЦЬГО ДОБЫЛЪСЬ?
 
 - СМА БАЧЪШ.
 
 - НУ И.. ЩО Ж ДАЛЬШЕ?!
 
 - РОЗХЛЁБУВАТЫ БУДЪШЬ.
 
 - ЙКЫМ Я?
 
 - ЧОРНМ.
 
 - А ЩО ТКЕ ЗНАЧТЬ?
 
 - В'VЖЕ ВСЁ БУДЪТЬ ПО ТВОЙМУ.
 
 - ПРАМО З SАЧЧАС?
 
 - ПРЯМ ТАКЫ.
 
 - НУ ЩОЖ. ПОВIРЮ ВАМ ЩЕ РАЗ.
 Й АКШО ЗНОВ ЗДУРЫТЕ.. ТО. ПЕРЕД ДРУГЫМЫ ИЗВЫНЮСЬ..
 НУ А САМА.. ОЙХ.. НАВЭЄРНО Я ТАКЫ ЗВЫХНУСЬ..
 БО ЩОСЬ ЗА СЕБЕ НЕ УВЕРЪНА.
 Й НАВРЯД ВИД НАВАЖДЕНИЙ ЦЫХ ИЗБАВЛЮСЬ.
 
 - ОЙ ОЙ! ЯКА ТЫ СТРАННА!
 А ПРАВДА?! КТО БДЕ ЇИ V СОБИ ВЗНАВАТЬ ЩОБЫ ДРУГЫМ ЙЇ ЦЕ В ИХ РУЙЦ ЯУЛЪТЬ?
 
 - ТАК НЕ ДУРИТЬ В'VЖЕ!
 
 - А МИИ Й НЕ ДУРЪМ.
 
 - ПОБАЧЪМ.
 
 - ДАТУ НЕ СТАВ ЩЕ. БО. ТЫ ЙИ НЕ ЗНАЕШ V ЩЕ.
 


Рецензии