Культура Т В

Червоненькі плями сприймають за кола,
На мене полюють захисники моди.
Мій шлунок розстане в скляній coca-col’і...
...а хлопці видьоргують мужнії брови.
Чудова чікса демонструє дві груди,
У книзі білявка врятовує світ,
Там хлопчиків двоє цілуються в губи...
...дитячий садок опановує гніт.
По радіо модніє айренбі мени
Співають про крутість свою і понти,
А вокалісти із андеґраунд сцени
Таланти свої віддають за грощі.
По вулицях ходять рожевії ****і,
Знімають на гроші їх перці блатні...
А я наглядаю за цим і ще далі,
Відштовхую в яму культуру ТіВі.


Рецензии