***

Перше слово ­ мама
Сказали ти і я.
Сильна і незнана
Ненечка моя.
Потім я зростала,
Більг злиденний час
Згодом пізнавала
Й звертаюсь раз-у-раз ­
«Дякую рідненька
За любов твою!
Дякую гарненька
За доленьку мою!»


Рецензии