Де моя доленька?

Де зустріну я доленьку свою?
Де побачу я зірочку твою?
Як я зрозумію що це саме ти?
Як я розпізнаю, й разо будем ми?
Чи той час настане, що зійде зоря,
Доблесно нагляне зірка рокова?
Де мене побачиш доленько моя?
Як ти розпізнаеш, я то чи не я?
Як ти поцілуєш, доленьку свою?
Як ти завоюєш душеньку мою?
Чи на синім небі вже зійшла зоря,
Як же ти впізнаєш, я то чи не я?
Як ти пригорнешся, і зітхнеш у раз?
Як ти скажеш «люба» перший мені раз?
Як ти підведешся й підведеш мене,
Скажеш, «я кохаю золото тебе».


Рецензии