***

Я залишу на пам’ять тобі
Тільки ніжних цілунків бажання.
І нічого не хочу собі,
Ли ше долі й життя без страждання.
Я бажаю щоб ти покохав.
Я бажаю щоб щастям завівся.
Щоб ти смутку і горя не знав
І у виборі не помилився.
Я бажаю тобі лиш добра,
Щоб життя тебе лиш зігрівало
І ніяка негода страшна,
Щоб ніколи його не забрало.
Щоб прожив ти щасливе життя
Без страждання і злиднів, нещастя.
Щоб понесли роки в майбуття,
Й зустрічав на шляху лише частя.


Рецензии