Мрii

Мрії... І я мріяла про тебе,
Сни я бачила про нас
Ну, а ти не любиш мене
Бо прийшов злиденний час
Бо кохав мене ти вперше,
Сильно, палко, але я...
Не впізнала ­ я поперше,
А подруге ­ не змогла.
Ну навіщо так жорстоко
Незуміла покохать.
А сей день ­ люблю я палко,
Але як тобі сказать?
Як промовити це слово,
Як сказати що люблю,
Як влюбити тебе знову,
Де знайти любов твою?
Чи побачу я сьогодні
У своїм нещаснім сні?
Чи змінились сни відтоді,
Як відмовив ти мені?
Мрії мої, ви здійсненні?
Сни мої! Ви є, чи ні?
Думки мої ви шалені
Як здійснити вас мені?


Рецензии