***

Ніч над містом оселилась
День побіг кудись давно,
А кохання причаїлось
І хлопчину жде воно.
Того самого хлопчину,
Що кохав колись давно,
Та були з ним лиш хвилину
Не впізнало ж бо воно.
Не зуміло розпізнати
Серце миле, що то він.
Не схотіло почекати,
Та, він також не зумів.
Не зостались вони разом,
Не зуміло зрозуміть,
Що кохання прийде з часом
Треба лише не спішить.
Ну, а зараз ті не разом.
Вонилюблять та нажаль
Зрозуміли лише з часом
І на серці в них печаль.


Рецензии