Тi часи

Повернутись більш не зможу
Дуже милі ті часи
Бо побачити не хочу
Як кохання не даси.
Де не бачачи світанків
Я страждала день і ніч
Не зустріла навіть ранків
Мріючи про віч-на-віч.
Так хотілося тоді лиш
Доторкнутись до небес.
Думала що ти повіриш
І мене не відштовхнеш.
Та не сталось як гадалось
Покохала я тебе.
І тоді мені ввижалось
Ніби й любиш ти мен


Рецензии
Классно! Так іскрінно (не пам,ятаю на жаль як це слово по-украінськи буде.)
В тебе часом не має старшого брата? Андрія?
Я його тут хотів знайти, і побачив тебе.

Богельма Дима Прошлое   20.06.2010 22:37     Заявить о нарушении