***

Пам’ятаю я кохання
І прекрасні ті часи
Дні любові без страждання
Та пробігли всі вони.
Утекли й неповернути
Більш ніколи милих днів
Лиш на мить хоча б відчути
Як ти говорити вмів.
Ти дивився дуже палко
Цілував так ти мене
Від любові було жарко,
Бо незнали що мине.
Все минуло, всі бажання,
Все згоріло, утекло.
Ну а зараз і вітання
Не діждешся від того.
Що ж поробиш із стражданням,
Зараз бо життя таке
Я борюся із бажанням
Покохати знов тебе.


Рецензии