Iз камiнцiв, пiщинок, билинок, подихiв

Із камінців, піщинок, билинок, подихів
Замордованих, закатованих, похованих
Рабів, коней, собак та коханок
Височить над прірвою
Курган душ наших,
Одна з яких пробилася
Крізь товщу небуття
Деревом на сході,
Що вранці вітає
Сонце багряне.

 
17 серпня 2007 р.


Рецензии