Я тобi казала, любий...

Я тобі казала, любий,
обережним треба бути,
як подивишся у прірву
з неосяжної гори.

Я тобі казала, любий,
обережним треба бути,
коли руку ти підносиш
до незгаслої свічи.

Я тобі казала, любий,
обережним треба бути,
коли ніжно пригортаєш,
жінку, сповнену любові.

Я тобі казала, любий,
обережним треба бути,
коли в хащі ти спіткаєш
вовком кинуту вовчицю.

Я тобі казала, любий,
обережним треба бути,
коли раптом ти зустрінеш
ту, що кинув сам колись.

Я тобі казала, любий,
не дивися в очі прірви,
не горнися огню серця,
не торкайся ніжно любих,
не ходи один у хащі,
не кохайся ізі мною.
Обережним треба бути
голубам таким, як ти.

27 липня 1994 р.
 


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.