Mana skola...

Mana mопa un burvоga mвja,
Kur es divpadsmit gadu jau gвju,
Saucas par skolu –
Jautru un spoюu.

Gaisotne skolв ir draudzоga, viegla,
Silta un tuva, bez vзtras un sniega.
Мimenз dzоvojam gadiтus daudzus,
Mоlam un lielos, un maziтos paрus!

Skolotвjs saka, ka mвcоties vajag –
Sзdзt un censties, veikt darbiтus mвjвs.
Bet atpыtai arо ir nopietna vieta –
Atpыtas minыtes taиu nav liekas,

Lai atnвktu skolв ar jaunвjiem spзkiem
Un nedomвt klasз par visвdiem niekiem.
Skola – ir ceпр, kas mums jвveic ik katram
Un pateikties ilgiem, bet bagвtiem gadiem!

Skola – ir dzоve, kas brоnumu pilna,
Bet daюreiz tв var arо sadot ar „milnu”!
Skola – ir dziesma, kas katram ir sava,
Un kв tв man jвdzied, es pati sev пвvu –

Gribu vai negribu, varu vai nз,
Nekas manu likteni neizlozзs!
Skola – ir dзja, tai raksturs ir savs,
Tai daювdi tempi – tur mans ir un tavs!

Skola – ir debess, kur saule un lietus,
Un draudzоbв mыsu tev pietiktu vietas!
Atnвc un paskaties cik рeit ir labi,
Рo vietu mзs mоlзsim noteikti abi!


Рецензии