У травах

У травах — пелюстками
Всесвіту,
Пилком розмноження.
Біляві дітлахи.
Птахи цвірінькають.
Пісню виспівують вітри.
Є тільки ти та рима.
Очима замріяними калюжі голубі.
Люби сей світ —
Всесвіт вітру та віття.
Вітаю тя…

20 червня 1998 р.


Рецензии