рука

рука
самотньої жінки
виводить на пожовклому папері
слова
що їх загадала
ще молода дівчина
та так і не наважилася
вимовити вголос:

– он павутиння бринить
від нашого із тобою дихання
коханий

18 серпня 2002 р.


Рецензии