Тварюка

Якось вранці прокинулись діти,
Та негайно побігли на двір,
Бачать - хтось невеличкий, тендітний,
Йде селом та тримає папір.

Весь бридкий і мерзотний як жаба,
На одежі нависло сміття,
На весь голос жахлива нахаба
Лає наше славетне життя.

Владу, Раду, також Президента,
Всіх з потвора з багнюкой змішав.
Але хлопці того дісідента
Дуже швидко вхопили за жабр.

Про що, покідьок, ти закидаєш?
Бубоніш тут, тварюка така?
Якщо всіх ти ньюансів не знаєш,
Краще пельку стули!


Рецензии