пострiл...

постріл…
а чи стрінемося ми
як куля та плоть
або ж як ніж та офіра
а може – як стріла та ціль

байдуже
і там і там кров та рам`я душі

в решті решт
все це не має значення

у будь-якому разі
зустріч – це вмирання кохання
що таке чарівне здаля
наче легкокрилий птах
як в нього цілимо серцем
а влучаємо…

постріл

16 серпня 2002 р.


Рецензии