пазурi

пазурі
ота страшна
як випустить
як почне дряпати душу

то й немає чого скаржитися –
самі впустили
цю довжезну
холодну
самотність

як їй двері відчинили
то всім іншим – зась!

і ходить вона
по кутках зазирає –
а чи немає там когось

хижа така
як побачить –
так і з’їсть

і хоч криком кричи –
ген нікого-нікогісеньки немає

чи то в злодії-вбивці податися
підкараулити її
за рогом
у кухні –
та вбити

може Він мене пробачить
як гадаєте?

25 серпня 2002 р.


Рецензии