Наче янголи...

Наче янголи, злітаємо ми
на сизокрилих хвилях у повінь,
щоби потім впасти
у безодню пристрасті.
І жоден промінчик
не досягає тієї пустелі морської,
котрою блукаємо ми
у пошуках перлин щастя.

4 вересня 1999 р.


Рецензии