Надходить

Консиліум небес проводять птахи,
Тамуючи від галасу ковтки відлунку...
Спинаються навшпиньки, здерши лахи,
Карки кульбабок... Курява хотує клунки.

Дощам пообтинали пуповини,
Гаптовані оцупками, шпилясті сосни...
Прорвався путівець через ожини -
Розгублений, несходжений і медоносний.

Розносять немовлят без тлуми бриги,
Колиски чути скрип в корозіях живиці...
І корчиться за шклом опуклий лигир,
Збираючи з плечей байдужі лотрів лиця.

31 Травня 2006


Рецензии