Коли Ти мовчиш - Збiрка - Краплi Всесвiту

В мовчанні таїнство причини...
Воно сильніше кволих слів,
І розсипаються хвилини
Краплинами земних дощів.

І заховавшись у долонях,
Згубились ниті до небес...
Лиш тільки криком стук у скронях
І подих на засув... А десь

За океанами Розлуки,
Де сонце гніздиться на ніч,
Душа, закохана у звуки,
Де кожна нота віч-на-віч...

7 Квітня 2006


Рецензии