На взiрець Боба Марлi

Ледь прозора нитка з поділкою між -
На багатих і може...
Може і не варто за ломаний гріш
Поклонятись вельможі.

Пр.
Дитинко не плач, дитинко не плач-
Бо усе буде гаразд, бо усе буде гаразд.
Дитинко не плач.

Хтось усе шукає де подіти час,
Хтось за крихти роботу.
Та осиротіло дивляться на нас
Паперові банкноти.

Пр.

Пляшка порожніла і видно вже дно,
Та у світ двері навстіж...
Знову нагадало випите вино
З дна припідняте щастя.

Пр.

Все, що наболіло у Твоїй душі,
І що серце приспало,
Позмива, як вікнам, вік нам на дощі...
І життя, що замало.
Так замало.
Пр.

12 Липня 2006


Рецензии