Обличчя думки

Мої думки так схожі на твоє обличчя,
І залишаються слова... не ті без них.
Не переносять плечі неба стиглий відчай,
Упившись ним у серці спраглий бій затих.

Не відбиває стук у шкло тавра для скроней,
І видають свій припис канності літа.
Поміж завмерлих від мольби цупких долоней
У святість почуттів вливаються уста...

Мої думки так схожі на твоє обличчя...

1 Травня 2006


Рецензии
Дуже-дуже лірично і мелодійно. Успіхів Вам!

Наталья Рыбальченко   10.10.2007 23:00     Заявить о нарушении
Дякую Наталіє,
І Вам бажаю цього ж.
А ще усмішики...
Л.Ю.

Юрий Лазирко   11.10.2007 17:41   Заявить о нарушении