Я повернусь

1
Я повернусь -
В Дощі розтане серця лід.
Перон здригнувсь
І подих набирає хід.
В Твоїх очах
Я бачу сонце і весну,
Надії птах...
що з половинки серця.

Приспів:

Дощ спада -
і клаптик неба нам дарує.
Як вода,
життя з безсонь...
Повернусь -
і губ тепло знов намалює
Ніч на двох,
сердець вогонь...

2
Несу літа
через нестримний погляд Твій.
І гіркота
розбила болем дінце мрій.
Дощу в дощах...
і виривається зі сну
Надія-птах,
що з половинки серця.

Приспів.

............
Пара-па-па
Пара-па-па-па-па--папа...
.....
Най-на-на
Лалі-люлайла-найна-нана...
Най-на-на
На-на---на-на

23 Березня 2007


Рецензии