Сонця злиток

Сонця вкрався до крапель злиток,
Бальзамуючи стрім у зір -
Так сплативши дощеві мито,
Оголошують крила збір.

Надолужує листя шелест-
Так заходжує вітер крок.
Мов не осінь проходить через...
А крізь пальці біжить пісок.

Залишилися недопиті
Сонценосні здрібки злиття-
Так не займано сходять миті...
По долоні Твого життя.

21 Листопада 2006


Рецензии