Прощання - Збiрка - Краплi Всесвiту

Краплинами причин краї доріг зашиті...
І закотились мрії за надій межу –
У миро з вівтаря гряди одної миті
Перетекли слова, що я вже не скажу.

А ти цвітеш всім тим, що, може, прийде потім...
Розбурхана душа штовхає на почин,
Де я прощатимусь... уже не твій на дотик,
За крок до вівтаря, в причастії причин.


22 Березня 2006


Рецензии