З нiччю на Ти

Стираються шляхи, які торочуть даль,
Розбивши день в мажорі попихами.
І сиплеться в поділ натовчений кришталь-
Скуйдовченість розчесана вітрами.

Заполонивши все, розводяться мости
Поміж вогким промінням і землею...
І знову ночі шепіт із дощем на "Ти",
І дотики його в питанні: "Де я?"

26 Квітня 2006


Рецензии