Гаащ

 - Й ЩО ЦЕ ЗА Щ?
 
 - ИЗ'ЗАДЗЕРЬКЛЪНЭЄ.
 
 - ЯК ЦЕ?
 
 - НЕ ПРОСТО ПКЫ НЕ ПОБАЧЫШ.
 
 - НО НАЩО ЦЕ МНИ ТУТ?
 
 - ЩОБЫ НЕ ПЕРЕПУТАТЫ З СВОЇМ РОГАТМ.
 
 - БО ЩО?
 
 - БО РОГ ОБИДЪТЪСЯ.
 
 - И ЩО?
 
 - И РАЗПЛЮЕТЬСЯ.
 
 - НУ Й ЩО?
 
 - НУ И НАЩО ТЕБЕ ЗРАЗУ СКАНДАЛ'З'Ы?!
 
 - А КЩО ТКЕ Ы?
 
 - ТВОИ АБББСЛЮТЫ.
 
 - А ЧО ТРЫ Б?
 
 - БЕЗ ЗЛА, БЕЗ НЕЧЪСТИ И БЕЗ МСТА.
 
 - А ЧО ТКЕ А?
 
 - БО В'VЖЕ НЕ В Я.
 
 - А ЯК? - САМО ДЛЯ СЕБЕ?
 
 - ДЛЯ САМЫХ SЪБЕ.
 
 - ЇХХХ ТРОЕ?
 
 - ТАК.
 ЦЕ ТІІ ЯКИ ВСЕЙЦ Я З СБЪЬ СТВРЛЫ
 И СВОЕ Е ЁМУ ОДДЛЫ
 А СМЫ УСЁ ЗНОВ НАЧАЛЫ.

См. Иллюстрацию


Рецензии