наостанок

наостанок
залишу на-пів наповнену склянку
сухого Мартіні
з кришталиками цукру по краю

тобі треба буде покласти
кубики льоду
тонесенький шматочок цитрини
додати води з вуглецем
за смаком

та повільно смоктати цей божественний напій
вдивляючись у нікуди
звідки я вже буду
дивитися у твої очі
мій любий

19 серпня 2002 р.


Рецензии