нанiвець

нанівець
знесена повінню нового почуття
пам’ять про інші
очі
губи
руки
що зникли у минулому
наче привід із дитинства

задихаюся
не вистачає
ані кисню
ані часу
ані сил
щоби вимовити:
– досить

величезний сірий птах
накриває нас невагомим простирадлом

кажуть нібито і це мине

20 серпня 2002 р.

 


Рецензии