навiженiсть

навіженість….
вони були тут
мільйони їх
то мабуть янголи
співають їх голосами

бо не могли ж вони усі
зникнути
ось так
безслідно
це було б якесь безглуздя

вони полишили небесам
свої голоси та душі
а мені –
свої слова

боржниця я перед вами усіма
до скінчення світу

20 серпня 2002 р.


Рецензии