Мов метелики чи комахи

Мов метелики чи комахи
на вогонь багаття,
так злітаємося ми
на свято життя,
щоби назавтра відлетіти
зоряним пилом,
що його відносить степом безкраїм
подих Того,
Хто ніколи не спить.

23 серпня 1999 р.


Рецензии