Мiднотiлi вершники життя

***
Міднотілі вершники життя
під вітрилами бажань.
Треба, в решті решт,
прийняти рішення,
чи бути верховими
Його Величності Буття,
а чи нестися під вітрилами
по чорних просторах
хижої хоті.

5 вересня 1999 р.
 


Рецензии