Ми всi за гратами вiдчувань

***
Ми всі за ґратами відчувань,
співчувань, начувань, розчувань…
А хмари насувають наче сірі мури.
Лишається тільки зламати усе вщент.
Дарма, що гумою знімаєш шкіру
з долоней,
наче хірург рукавички після операції.

24 вересня 1999 р.
 


Рецензии