Лiкували

Лікували очі,
руки,
серце,
шкіру,
мозок.

Щоби
тебе не бачити,
щоби
тіла твого
не торкатися.

Щоби
ані щеміло,
не боліло,
не мріялося,
не марилося,
не споминалося,
ані-ні-ні…

Аж он хмара чорна…




26 січня 2000 р.

 


Рецензии