з циклу -Вона i вiн-

* * *
Його рука не може не писати
І серце вже не може не палати
Священним полум’ям ясним,
Бо щастя вже відомо їм.

* * *
Вона – його весна!
Вона – його світання!
Вона – сама краса!
І всі його бажання!
---
Вона така чудова!
Вона така чарівна!
Немає просто слова,
Щоб було з нею рівним!
---
Він ніби в темряві блукає,
Коли не бачить довгий час
Її природних всіх прикрас,
Її усмішки – він чекає...
---
Він не може її не кохати,
Він не може її не любити,
Він не може спокійно спати,
Він не може без неї жити,
Він ніяк не може без неї.

* * *
З неба на щоку крапля спадає,
Котиться ніби сльоза –
Все вона знає, все відчуває,
Тільки не може сказать.
---
Він так далеко від неї,
Вона так далеко від нього,
Але він не втратить ідеї,
Душа його знайде дорогу.
---
Ллється музика кохання
Крізь небесний простір.
Він відкритий для сприймання –
Не лишиться осторонь.

червень 2003р.

* * *
Він чекає на неї вже довго,
Навіть, було, хотів позабути,
Але серце його немовби
До її ореолу прикуте.
---
Він кохає і буде кохати -
Хай плюндрує, знущається, гнобить.
Він багато вже зміг подолати,
І багато ще, впевнитесь, зможе!

жовтень 2007р.


Рецензии
Вічні питання кохання, щастя, розлуки так глибоких почутів....що може бути прекрасніше, ніж закохана людина?! Тоді душа і серце співає як єдине ціле. Мабуть, немає на світі іншого такого щастя, немає вищої радості на цій Землі....
Надовго зачитався цим шедевром)) Такі прості та глибокі слова! Це справжня поезія!
Дякую за увагу до моїх віршів. Заходьте ще.
З теплим кримським сонцем;))

Дмитрий Дударев   12.10.2007 21:55     Заявить о нарушении
Щиро дякую! Дуже приємні слова. Не сподівався. Навіть якось незручно стало. Обов`язково зайду. Крим дуже люблю. Після вашої рецензії поринув у спогади. Із вдячністю,

Юрий Дубинский   12.10.2007 23:57   Заявить о нарушении