***

Дивись на ню, як ссе вона вино,
Де та відраза, що була напередодні?
Примхливий вітер входить у вікно,
Торкається її і губиться в безодні.

Дивись на неї,-- се вона сидить,
Струнка і нетутешня, наче каня.
Поки вона не жде, життя в ній не болить,
Так – цілу вічність як єдину мить,--
І знов зроста в ній болісне чекання.


Рецензии