Вночi

Вночі,
коли космічний холод
вихолоджує
усі денні пристрасті,
лише пекельний жар
мого серця
жевріє багаттям
у хащі
доісторичних бажань.

Бодай не заблукати
і не потрапити
до їхньої
пастки….
 

27-31 травня 1999 р.


Рецензии