Плин

минаємо
бо немає такої сили
що своїм порухом
була би здатна
покласти край
цьому плину

навіть сигнальник
із прапорцями у руках
на старесенькому човнику
скільки би не намагався
подати сигнал
“зупиніться!”
він не в змозі
повернути армаду наших душ
прозоріших за гірський кришталь
легкіших за повітря
що вже націлені
на вічність

20 серпня 2002 р.


Рецензии