2. Што жадала у свеце - мела...

(Вершы з нізкі “Каложа”)


2.


...Што жадала ў свеце –
мела,
У куфэрак - душу
складала.
Перапоўніла,
ды не мераю –
І тады –
за надзею і веру і любоў –
Увесь свой скарб аддала.


Рецензии