4. Нiзала слёзы i словы...

(Вершы з нізкі “Каложа”)


4.

Нізала
слёзы і словы –
сваёй няспраўджанай песні.
Шаптала,
нібы замову:
“Уваскрэсну,
З Богам –
уваскрэсну…”

Няіснае ўсё –
часова,
Ды вечнае –
Дабравесце.
Даруй,
што малю нанова
Цябе,
Спрадвечнае Слова:
“Уваскрэсні, Божа,
Уваскрэсні!”


Рецензии