3. Абрысы дрэу на аркушы зямлi...

(З нізкі "Дрэва")


III


“Вось ужо і сякера пры коране дрэў ляжыць…” (Мф. 3, 10)


Абрысы дрэў на аркушы зямлі
Нішто не патрабуе ўдакладнення
Сякера перакрэсліла карэнні
Абрысы дрэў на аркушы зямлі


Мы ўзышлі з адзінае раллі
Далоні Божай… вечнае насенне
Абрысы дрэў на аркушы зямлі
Нішто не патрабуе ўдакладнення


Рецензии