Уладзю

* * *

Сябе
самаспаленнем
ацаляю.
Згарае абалонка,
i душа --
як глiна --
полымем жывым --
абпалена,
загартавана,
больш не падуладна
граху...

Но волi
Майстра
свайго.

(верш адрэдагаваны у чэрвени 2007 г.)


Рецензии