A Nun All In Black

***
Черниця в усьому чорному
майнула всніженою вулицею,
полишивши сліди недоторканості,
білі у білому.

Так чорні ґави
пірнають у білі хмари….


***
A nun all in black
has flown down a snow-bound street,
leaving the footsteps of maidenhood,
white in the white.

Similarly black crows
dive into the white clouds….


Переклав англійською автор


Рецензии