усе даремно... укр. яз

Між двома половинками
літнього неба
встромили місто
і не знають хмари -
дощити чи просто
фліртувати з калюжами
і з тим, ким місто дихає,
хто його венами ллється...

фільтрувати людей і залишити вибране
що зосталось між струнами
тонкими
вітер сміється
і струна, що натягнута вщент розірветься
та занадто послабиш - і теж не зіграти акорду
а мажор від мінору
відрізняється вірою

між двома половинками літнього неба
встромили сонце
а воно розродилось снігом
значить
усе даремно?


Рецензии