Коротко-3

41
Було би сильце -
а птаха знайдеться.
Було би сальце -
і шароварам бути.

42
Носила під серцем помилку -
для серця вона була заважкою.

43
Твій поцілунок
колисатиму довго -
вередливий малюк попався.

44
Сій добро -
збирай реальність.

45
Часом треба датись
потягати чуба
поки він є.

46
Журавлі розкурликали
серце навесні -
воно проспало їх восени.

47
Добробут -
це злидні для злиднів.

48
Де ж була
Жіноча Інтуіція,
коли Єва слухала
змія?

49
Ніч насолоди -
розбивай скарбничку життя.

50
Ви так солодко говорите,
що мене аж знудило.

51
Де би воза не возили -
а сам він не повезе.

52
Ще не народився такий кум,
що не тримав до хреста
і не був батьком.

53
Краще дуля в кишені -
аніж з маком.

54
Власні сили даються натугами,
небесні - ненароком.

55
Літо встромилось
у тіло
комариним носом.

56
Коли ти - тихо,
коли я - явно,
коли веселка - весело,
коли мотор - моторошно.

57
Мені би Вашу щирість -
сам чорт повірить.

58
Хочу почути себе
багатим -
купіть у мене щастя.

59
Не май 100 гривень -
май більше
ніж дружина потребує.

60
Топиться, як сало,
народна мудрість.


Рецензии
Цікаві кавальчики!
А з ким то Ви, шановний пане, "недопереспали"?
Як ото незабаром. Це - за баром, чи перед баром?

Леся Романчук   09.08.2008 20:57     Заявить о нарушении
Це не я - це Зеньо :)

Юрий Лазирко   10.08.2008 07:15   Заявить о нарушении