Коротко-2

21
Прийшов лікувати з радою -
Заразився зрадою.

22
Заразливий сміх -
вся країна плаче.

23
Скільки б не спотикався -
а голова ціла і не на місці.

24
Щирість не у гаманці -
а в серці.

25
Дякуючи кривій -
світ сходиться.

26
Лупайте цю скалу -
так ми переможемо
безробіття.

27
Зелений змій, все сивіший туман -
не доповз.

28
Купив розум -
попався курячий.

29
Не кожна бананова республіка
вирощує банани.

30
Стіни не говорять -
сусіди мовчать.
А заговорять -
язики, як голки.

31
Коли б не я -
то байдуже.
Якби не ти -
то в лоб.

32
Бабине літо -
бабки вже відбабахали.

33
Жалили, награні
на грані струни,
жалі.

34
Сиджу, як в Бога за пазухою -
Боже, де є Твій дезодорант?

35
Бійся Бога -
не так страшно помирати.

36
На цьому ліс закінчується
і починаються розмови про вовка.

37
Мене вражає Ваша байдужість
своєю загадковістю.

38
Не хвилюйтесь занадто -
думки знудить.

39
Вдихнув, наповнив сумлінням -
видихалось правдою.

40
Обличчя, мов борошно -
мірошник знає свою роботу


Рецензии