Не хватает слов, чтобы описать

Чи ви колись стрічали квітку посеред зими,
що самотужки розриває крижані обійма?
Чи роздивлялись зорі ясні у пітьмі,
яких чудове сяйво вічне та надійне?

Чи відчували ласку променів весни
та їх торкання тепле, сонячне, безвинне?
А чистий подих хвойної сосни?
А кольорової веселки вогнище чарівне?

---

Ти для мене весна і літо, чудова осінь та зима,
І полуниця соковита, і радість келеху вина.
Всі почуття, що є у світі, і сонця блиск і ночі тьма,
в Тобі для мене поєднались. Настала серцю кутерьма.


Рецензии