Коротко

1
Не вистарчає слів -
Стараюсь втиснути паузи
у життя.

2
Лежачий камінь -
амінь і спасіння.

3
Зозуля кує -
а років не більшає.

4
Шукали папороті цвіт -
знайшли червону руту.

5
Люблю, коли кавунів мало -
можна посидіти при філіжанці.

6
Осінь заслухалась
теревенів бабиного літа.

7
Вітер перейшовся
вушком голки.

8
Листок падає -
нема коли згадувати бруньку.

9
У жаху очі великі.
У голоду - вони більші.
У смерті - спокійні.

10
Не зумів знайти риму -
Рим не впав через те.

11
Kоса косить -
затравка суха для травиці.

12
Зима на носі -
просякає калини колір.

13
Серце вдарило -
ще не пізно.

14
Душили душу -
пахло свободою.

15
У небо падаємо -
далі нікуди.

16
Жив за копійку -
сонце дивилось поза очі.

17
Де твоє око, круче?
Коли моє мертве ще не викручене.

18
Осінь зашпиляла дні, мов ґудзики -
холодно буде.

19
Надія - ще не Віра.
Віра намацала Любов.

20
Дайте мені слово -
нема про що говорити.


Рецензии