Не шукай мене любий

1куплет
Я знову одна сиджу у вікна, чекаю тебе мій коханий,
А ти не прийшов десь іншу знайшов,
А в мене так серденько крає.
Скажи ти скажи, що сталось в ту мить?
Чому не прийшов до світання?
Тебе я чекала мабуть цілу ніч і сльози лила аж до рання.
Приспів:

Не шукай мене любий і більше не клич,
Не знайдеш мене більше в холодну цю ніч.
Не дзвони не пиши і мене полиши-2 раза.


2куплет

А потім заснула і знов у вісні побачила тебе мій любий,
Ми там були в двох на краєчку землі
І ти шепотів, щось на вушко мені.
А я посміхалась так ніжно тобі,
І потім ми знов цілувались.
Аж раптом у ранці прокинулась я і постіль холодна і тебе нема.
 
Приспів:

Не шукай мене любий і більше не клич,
Не знайдеш мене більше в холодну цю ніч.
Не дзвони не пиши і мене полиши-2 раза.


Рецензии