Старая сказка

жили были дед да баба, ой ёй ёй.
и была у них курочка ряба. ой ёй ёй.
раз снесла она яичко, ой ёй ёй.
такая замечательная птичка. ой ёй ёй.
яичко получилось не простое,ой ёй ёй.
оказалось - золотое. ой ёй ёй.
положили его повыше, ой ёй ёй.
и от радости слетела крыша. ой ёй ёй.
рады были дед да баба, ой ёй ёй.
и они хвалили рябу. ой ёй ёй.
и ряба, дура, загордилась, ой ёй ёй.
а яичко взяло да свалилось. ой ёй ёй.
плачут громко дед да баба, ой ёй ёй.
глупо-глупо смотрит ряба. ой ёй ёй.
а потом она сказала, ой ёй ёй.
-"ничего, начну сначала". ой ёй ёй.


Рецензии